АНДРОМЕДА (2000-2005 )

7.44444
Вашата оценка: Няма Обща: 7.4 (9 гласа)
Гледай трейлъра
2000-2005 . USA . 60 minutes.
Review
Изпратено от Radost Ilieva на Пон., 01/31/2011 - 21:37

Историята ни пренася милиони години в бъдещето когато всички високоразвити цивилизации във Вселената са обединени в Галактическата Федерация. Нявсякъде цари мир, освен при атаките на магозите-уродлива рас унищожаваща всичко живо по пътя си.

Та, в един най-обикновен ден Федерацията бива предадена от тези които най-малко очаква-расата на Ницшеанците-генетично усъвършенствани човеци. С своят флот те унищожават всички кораби на Федерацията и я слагат край и.

В същият този ден започва и историята. Главният герой на историята е Дилън Хънт(в ролята Кевин Сорбо), капитан на тежкият боен кораб Андромеда. В разгара на битката неговият помощник капитан и добър приятел Гахерис Раде, който е ницшеанец застава срещу него в опит да го убие, след като целият екипаж се евакуира и на борда остават само двамата. Дилън обаче го убива. В разгара на техният двубой, Андромеда попада в черна дупка и застива във времето за 300 години, които за Дилън минават като миг.

Та, след 300 години Андромеда бива измъкната от черната дупка от малкият товарен кораб „Еврика Мару”, с капитан Бека Валънтайн. Целта е корабът да бъде продаден срещу огромна сума.

Когато обаче го измъкват от дупката, Дилън все още е там и отбранява кораба си от нарушителите.

Клиентът на Бека използва ницшеанският наемник Тиър Анасази, да елиминира Дилън. Но неговите опити се увенчават с неуспех. След поредица от събития, Дилън убеждава малкият екипаж на Мару, както и наемникът да се присъединят към него в този нов за него свят и да му помогнат да изгради наново Галактическата Федерация.

По пътя си героите се сблъскват с много врагове и препятствия, от най-различни инзвънземни раси. Най-голямото им предизвикателство е когато пред тях застава огромният кораб свят на магозите представляващ над 10 свързани кухи планети пълни с милиарди магози и между тях изкуствоно слънце. Тогава Федерацията от блян се превръща в тяхно задължение и те трябва да обединят расите преди магозите да потопят зялата вселена в мрак.

Гласуване

Колко сериала следите в момента?
1
29%
2
14%
3
12%
4
11%
Повече
35%
Общо гласове: 443

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 0 гости online.