Всичко е относително ()

7.5
Вашата оценка: Няма Обща: 7.5 (6 гласа)
Гледай трейлъра
Review
Изпратено от Radost Ilieva на Съб., 01/08/2011 - 13:44

Лиз и Боби са млади и достатъчно влюбени, за да решат да сключат брак. Любовта може да е сляпа, но те успяват да преодолеят различията помежду си и да останат заедно.

Боби произхожда от изключително консервативно католическо семейство и работи като барман в заведението на твърдоглавия си баща. Лиз е студентка в Медицинския колеж в Харвард. Тя е израстнала в семейство с двама бащи – Филип, осиновителят й е собственик на галерия и интимният му партньор Саймън.

Лиз и Боби са изправени пред трудна задача – срещата на родителите. Те знаят, че семействата им имат различна култура и е почти сигурно, че няма да се харесат. В допълнение на това, родителите на Лиз не са обикновена семейна двойка, а двойка изискани гейове.

Одри и Мейс О`Нийл са горди собственици на фамилна кръчма и не разбират защо синът им ще се врече във вечна вярност на момиче от протестантско семейство, а освен това тя е дъщеря на някакъв си собственик на галерия.

Срещата между семействата е катастрофална. Лиз и Боби са принудени да се справят с куп комични и странни ситуации, в които се набърква и шантавата сестра на Боби с доста лековато поведение.

Гласуване

Колко сериала следите в момента?
1
29%
2
14%
3
12%
4
11%
Повече
35%
Общо гласове: 443

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 0 гости online.