'Allo 'Allo! ()

8.81818
Вашата оценка: Няма Обща: 8.8 (11 гласа)
Гледай трейлъра

Актоьри:

Review
Изпратено от Radost Ilieva на Пон., 01/31/2011 - 19:13

Действието се развива по времето на Втората световна война, в малкото френско градче Нувийон и ни разказва историята на Рене Артоа. Германците са окупирали градчето, взимайки със себе си всякакви ценности, между които и картината "Грешната Мадона" (онези, които са гледали сериала я знаят като "Грешната Мадона с големите бомби") от ван Кломп, първоначално конфискувана от полковник фон Щрьом и неговия помощник-капитан Ханс Гееринг. Комендантът на градчето фон Щрьом решава да я запази за себе си, за да я продаде след края на войната. Хитлер също иска картината "Грешната Мадона" за да я подари за рождения ден на Ева, Ева Браун и изпраща хер Ото Флик от Гестапо в града, за да я намери, но хер Флик я търси, за да я запази за себе си. Той е племенник на Хайнрих Химлер.

В същото време Рене е принуден да работи за Съпротивата. Главният водач на Съпротивата, Мишел Дюбоа (кодово име - синегушка), обяснява на Рене, че трябва да крие в дома си двама английски летци - офицери Феърфакс и Карстиърс. Полковник фон Щрьом и капитан Гееринг, в опита си да се скрият от Гестапо, както и да скрият картината и един ценен часовник с кукувичка, виждат британските летци. Рене ги убеждава да не го издават, в замяна, на което той ще намери копие на картината, за да могат те да продадат картината след войната.

Рене е принуден да бъде добър с германците, за да не го застрелят, също така трябва да бъде добър и със Съпротивата, иначе те ще го застрелят, защото е добър с германците. Трябва да бъде добър и с жена си - Едит, защото ако тя разбере, че има връзка със сервитьорката от ресторанта си Ивет, ще го застреля. А ако Ивет разбере, че Рене има връзка и с другата си сервитьорка Мария, тя ще го застреля. Така приключенията на Рене започват.

Действията на епизодите се развиват около криенето на картините и реализирането на безумните планове на Мишел за бягството на британските летци.

Другите главни герои са мадам Фани - тъщата на Рене, мосю Льоклер - фалшификатор и пианист, както и бивш любовник на мадам Фани, мосю Алфонс - погребален агент, който ухажва Едит, офицер Крабтрий - английски агент, който се преструва на френски офицер и говори ужасно френски. А от немците - лейтенант Грубер, за когото има слухове, че си пада по Рене (но след войната се жени са Хелга), редник Хелга Геерхарт, генерал фон Клинкерхофен, капитан Алберто Берторели, английските офицери Феърфакс и Карстиърс и фон Смолхаузен, който също като хер Флик е от Гестапо.

Част от героите са заменени по време на сериала. Мария е заменена от Мими Лабонг (от 4 сезон, с която Рене също има връзка), капитан Ханс Гееринг е заменен от италианския капитан Алберто Берторели (по-късно сменят актьора), а мосю Льоклер - от своя брат-близнак Ернест Льоклер. В края на сериала след пластичната операция на Хер Флик (Ричард Гибсън), е сменен от Дейвид Джонсън.

Гласуване

Колко сериала следите в момента?
1
29%
2
14%
3
12%
4
11%
Повече
35%
Общо гласове: 443

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 0 гости online.