H2O Just Add Water / Русалки (2006)

7
Вашата оценка: Няма Обща: 7 (20 гласа)
Гледай трейлъра
2006. Австралия. 30 minutes.
Review
Изпратено от Radost Ilieva на Ср., 02/02/2011 - 16:28

Ема(Клеър Холт), Клео(Фийби Тонкин) и Рики(Кариба Хайне) са три тийнейджърки, които са много различни една от друга, но въпреки това са неразделни приятелки. Нищо, че Ема е негласната лидерка на групата и е много отворена, Клео е по-свита и дори притеснителна, а Рики е особнячка и бунтарка – трите водят относително нормален младежки живот.

Всичко обаче се преобръща, когато трите решават да се спуснат в пещара под вулкана на красив, но пуст, тропически остров. Там водата блести по много особен начин, когато бъде огрята от лунна светлина.

Скоро след тяхното приключение, Ема, Клео и Рики започват да откриват, че притежават нови способности – да манипулират водата, както си искат. Ема може да замразява водата, Рики – да я кипва, а Клео – да увеличава обема й и да я манипулира, както си иска. Не стига това, а при всеки контакт с водата, трите се превръщат в русалки!

Техен приятел е Луис Макартни(Ангъс Макларън), който единствен знае за тайния им живот на русалки.

Момичетата си мислят, че имат проблеми, но истинските проблеми започват, когато Ема спасява богатото момче Зейн Бенет, което започва да преследва русалките. Това не е опасно, защото никой не му вярва, но когато хидробиоложката д-р Денман идва в града за втори път. Зейн и ̀ казва за "чудовището", което го е спасило.

Д-р Денман открива, че момичетата са русалки, а за трите приятелки предателството на Зейн е голямо, тъй като той и Рики са гаджета. За да се извени Зейн за стореното зло на момичета, той и Луйс им помагат и трите тийнейджърки успява да избягат .

Ема, Клео и Рики разбират, че единственият начин да се спасят е да се откажат от силите си. И когато мислят, че всичко това вече е свършило, се оказва, че силите им са изчезнали, но само временно (само за 12 часа).

Във вторият сезон, новото момиче в града - Шарлот Уатсфорд, разбира, че Ема и приятелките ѝ са русалки, но тя също скача в лунния басейн на остров Мако и се превръща в русалка.

Но за разлика от другите момичета Шарлот Уатсфорд, притежава опасна сила и се превръща в най-големия враг на Ема, Клео и Рики. Опитва се да открадне гаджето на Клео - Луис.

В края на сезона Ема, Клео и Рики бутат Шарлот в Лунния басейн и тя губи силите си.

В последната серия от сезона не само Луис знае за момичетата, а и техните приятели: Зеин-гаджето на Рики, както и Аш, който е гадже на Ема във втория сезон.

Гласуване

Колко сериала следите в момента?
1
29%
2
14%
3
12%
4
11%
Повече
35%
Общо гласове: 443

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 0 гости online.