Ugly Betty/Грозната Бети (2006)

7.3125
Вашата оценка: Няма Обща: 7.3 (16 гласа)
Гледай трейлъра
2006. САЩ. 45 minutes.
Review
Изпратено от Radost Ilieva на Вт., 02/01/2011 - 20:34

В повърхностния свят на висшата мода, имиджът е всичко. Стиловете се менят; единственото, което не се променя, са суперслабите красавици, които ги налагат. Как може едно обикновено момиче – позакръглената Бети от Куинс, да намери място сред тях?

Малцина успяват да опознаят сладката и интелигентна Бети Суарес, защото в света на модата тя е като риба на сухо. Когато магнат-издател поставя на кормилото на модното си списание сина си Дейниъл, назначава и Бети за негова асистентка, защото тя е единствената жена в Ню Йорк, с която Дейниъл не би спал. И двамата не познават тънкостите на модния бизнес, но заедно се оказват страхотен тандем срещу утвърдилите се акули, които силно желаят провала им.

А те наистина плуват сред акули. Модната икона Вилхелмина Слейтър е бясна, че Брадфорд Мийд я е прескочил и е назначил на бленувания пост Дейниъл след мистериозната смърт на легендарната редакторка на “Моуд” Фей Съмърс. Вилхелмина заедно с нейния асистент–подмазвач Марк и интригантката Аманда постоянно се опитват да саботират Дейниъл и Бети. Бети се сприятелява с добросърдечната Кристина, която е щатната шивачка на списанието и знае всичко за всеки, работещ там.

Гласуване

Колко сериала следите в момента?
1
29%
2
14%
3
12%
4
11%
Повече
35%
Общо гласове: 443

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 0 гости online.