Стъклен дом (2010)

8.72222
Вашата оценка: Няма Обща: 8.7 (36 гласа)
Гледай трейлъра
2010. България. български. 60 мин minutes.
Review
Изпратено от gugu на Съб., 04/24/2010 - 20:56

Един от най-мащабните телевизионни проекти на bTV – български сериал - ще зарадва зрителите през пролетния ТВ сезон. "Стъклен дом" е името на поредицата от жанра семейна драма, чиито снимки започват през февруари. Изпълнителни продуценти са Димитър Митовски и Димитър Гочев - "Камера" ООД.
"Стъклен дом" ще се излъчва в праймтайма на bTV, като първият сезон е от 66 епизода. Сюжетът му е съвременен, реалистичен, изпълнен с много динамика и ефектен монтаж, характерен за холивудските кинопродукции. Някои от най-популярните български актьори ще вземат участие в сериала.
Поредицата ще пресъздава българската действителност много точно и автентично. Зрителите ще следят историите в живота на няколко поколения, които ще преминават през драматични обрати, любов и интриги и ще стигат до комични и забавни моменти, но изцяло лишени от "сапунен" привкус.
Сериалът ще се снима с най-нова дигитална технология, което доближава продукцията до качеството на кинолента. Филми като "Беднякът милионер" и "Рокенрола" са снимани именно по този начин.
Камен Касабов е бунтар който е забегнал за Страната на възможностите преди 18 години заради тираничния си баща. Димитър Касабов, главен акционер в софийски мол, е на път да навърши своите 60 години на върха, когато внезапно живота му приключва на празника по случай юбилея му, където най-големия подарък за разкайващия се баща е готовият на прошка Камен, завърнал се от САЩ. Сериалът проследява изтъканият от интриги, измами и заговори свят на няколко богати софийски семейства Касабови, Атанасови, Жекови. Подземни зделки, задкулисни игри, любов, измама и дългата ръка на престъпния свят са основната сюжетна линия на сериала, която ще ви държи в напрежение до края.

Гласуване

Колко сериала следите в момента?
1
29%
2
14%
3
12%
4
11%
Повече
35%
Общо гласове: 443

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 0 гости online.