Отчаяни съпруги (2004)

8.3913
Вашата оценка: Няма Обща: 8.4 (23 гласа)
Гледай трейлъра
2004. САЩ. Английски. 42 мин minutes.
Review
Изпратено от bibi на Пет., 04/30/2010 - 15:56

„Отчаяни съпруги“ (на английски: Desperate Housewives) е популярен американски сериал, чието действие се развива на „Уистерия Лейн“ в малкото градче Феървю. В него се разказва за домашните страдания на пет жени, като междувременно на заден план се разкриват няколко мистерии. „Отчаяни съпруги“ съчетава няколко стила: драма, комедия, мистерия, трилър, фарс и сатира. Почти цялото действие се развива на улица „Уйстерия лейн“ и проследява живота на няколко на пръв поглед нормални американски семейства. Но зад фасадата на „средностатичността“ се крият най-различни драматични истории.
В пилотния епизод зрителите се запознават с историята на Мери Алис Йънг.Сюзън, Габриел, Линет и Бри намират анонимно писмо сред вещите на Мери Алис. Това ги навежда на мисълта, че в живота на Мери Алис има мистериозна тайна, довела до нейното самоубийство.
Сюзън и Иди се борят за любовта на Майк (новият съсед водопроводчик). Сюзан без да иска опожарява дома на Иди. Г-жа Хубър подозира, че Сюзън е предизвикала пожара. Сюзан започва да се „рови“ в живота на Майк и се сблъсква с множество неясни за нея предмети, ситуации и действия. Майк се опитва да държи Сюзън далеч от психопата Пол. Пол и Майк са заплетени в история свързана с множесто убийства и трупове. Миналото и настоящето се сблъскват.

Гласуване

Колко сериала следите в момента?
1
29%
2
14%
3
12%
4
11%
Повече
35%
Общо гласове: 443

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 1 гост online.