Прокурорът / Shark (2008)

9
Вашата оценка: Няма Обща: 9 (3 гласа)
Гледай трейлъра
2008. САЩ. Английски. 45 minutes.
Review
Изпратено от IvanDimov на Пон., 10/25/2010 - 21:56

Старк е харизматичен и много самовлюбен правозащитник. След неочакван обрат в един от случаите му, той получава прозрение и пренасочва резките си тактики в помощ на прокуратурата. Старк оглавява отдела за борба с престъпленията към областната прокуратура на Лос Анджелис.

Там се натъква на старата си съперница от съдебната зала Джесика Девлин, амбициозна прокурорка, която ненавижда безмилостния му начин на работа. Към екипа на Старк се присъединяват млади обвинители, които са на път да получат урока на живота си. Въпреки че Старк търси изкупление, той няма намерение да промени безкомпромисните си методи на работа, само защото сега работи за „добрите”. В младия му екип се включва Кейси Удланд, привилегирован красавец, чиято арогантност е предизвикана от завидните му адвокатски умения.

Рейна Трой притежава усет, но е и ново попълнение в екипа, а Мартин Аленде е интелектуалец от Ел Ей. Последното попълнение в екипа на Старк е Маделин По - влиятелна жена с много връзки, която иска да се учи от най-добрите. С подкрепата на 16-годишната си дъщеря Джули, Старк трябва да докаже на себе си и на целия свят, че може да играе, и да спечели, от другата страна на закона.

Гласуване

Колко сериала следите в момента?
1
29%
2
14%
3
12%
4
11%
Повече
35%
Общо гласове: 443

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 0 гости online.