Ситком

Ситком (съкратено от ситуационна комедия)

АЛФ

„Алф“ (на английски: ALF) е американска ситуационна комедия, продуцирана от NBC между 1986 и 1990 г. Тя е вдъхновена от филма „Извънземното“ и го пародира.

9.35714
Вашата оценка: Няма Обща: 9.4 (14 гласа)

Как се запознах с майка ви

Как се запознах с майка ви“ (на английски: How I Met Your Mother) е американски ситком, който прави своя дебют на 19 септември 2005 г. По идея на Картър Бейс и Крейг Томас, шоуто получава главно позитивни отзиви.Сериалът е подновен за шести сезон, който ще започне на 20 септември 2010 г.
Историята започва през 2005 г., когато Тед (Джош Раднор) е самотен, 27-годишен архитект, живеещ с двамата си най-добри приятели от университета - Маршъл Ериксен (Джейсън Сегел), студент по право и приятелката му, с която се среща повече от 9 години - Лили Олдрин (Алисън Хъниган), учителка в детска градина.

9.63636
Вашата оценка: Няма Обща: 9.6 (22 гласа)

Kevin Hill

"Кевин Хил" е американска "адвокадска" драма която се излъчва по UPN през 2004-2005 в рамките на един сезон от 22 епизода. Главният герой - Кевин Хил е преуспяващ адвокат, който трябва да балансира умело между професионалната си кариера и отглеждането на 10-месечната си племенница ( дъщеря на починалия му братовчед). Сериала завършва с пристигането на биологичната майка на Сара, кято си я иска обратно. Сериалът не печели желаният рейтинг и UPN се отказват от възобновяването на снимките.

7.5
Вашата оценка: Няма Обща: 7.5 (10 гласа)

Какво харесвам в теб

Когато Холи е на 16, баща и приема работа в Япония и тя се мести да живее при своята педантична по-голяма сестра Валъри в Ню Йорк. Вал най-после е постигнала двете най-важни неща в живота - страхотна кариера и прекрасно гадже и всичко в живота и е добре подредено и внимателно планирано. Но когато Холи се мести при нея в Горен Ийст Сайд, около нея се заформя кръг от приключения и хаос.

8.68421
Вашата оценка: Няма Обща: 8.7 (19 гласа)

Семейство Симпсън

„Семейство Симпсън“ (на английски: The Simpsons) е най-дълго просъществувалият американски анимационен сериал, носител на награда Еми, дебютирал на 17 декември 1989 г. по телевизия Fox. Сериалът, създаден от Мат Грьонинг, се основава на кратките епизоди, първоначално излъчвани в Шоуто на Трейси Улман. Продуцира се от Gracie Films за 20th Century Fox. Според някои критици „Семейство Симпсън“ е сред най-добрите телевизионни предавания. През 1998 г.

9.96
Вашата оценка: Няма Обща: 10 (25 гласа)

Уил и Грейс

„Уил и Грейс“ (на английски: Will & Grace) e американски сериал, който разказва за приятелството между Уил - адвокат-гей и Грейс - вътрешен дизайнер и хетеросексуална, и двамата живеещи в Ню Йорк. Грейс е сгодена за голям мухльо. Когато тази връзка се разпада тя се пренася да живее с Уил, стар нейн приятел. Това положение се очаква да продължи докато Грейс си намери самостоятелна квартира, но двамата с Уил се оказват постоянни съквартиранти.

6.76923
Вашата оценка: Няма Обща: 6.8 (13 гласа)

Бандата на Рита

Бандата на Рита

Рита Клеменс е една отчаяна съпруга. Натоварена и изморена от работа и семейни задължения, тя се заклева, че ще си отделя поне два часа седмично само за себе си. Тези два часа тя решава да прекара с една гаражна музикална група, която е основала заедно с Пати, нейната пощальонка, Оуен, безработния й съсед и Кип, мързеливото гадже на 16-годишната й дъщеря, Хейли. Съпругът на Рита, Джей, е бизнесмен.

6.45455
Вашата оценка: Няма Обща: 6.5 (11 гласа)

Малкълм

Един сериал за едно странно, лудо семейство в чийто център седим Малкълм. Между двамата си братя, с които живее и по-голямия си брат, който е изпратен в военно училеще от родителите им с надеждата, че ще го държат далеч от проблем. Малкълм оспява да се оправя някак си, но нещата стават непоносими когато е преместен в паралелка за деца гении.

9.48387
Вашата оценка: Няма Обща: 9.5 (31 гласа)

Две момчета и едно момиче

Две момчета и едно момиче

Двете “момчета” - Бърг и Пийт – учат и живеят в Бостън. Бърг е този, който живее ден за ден, а пък Пийт отчаяно се опитва да анализира и предвиди всяка ситуация. Бърг се занимава с медицина, а пък Пийт е архитект. Пийт се опитва да се придържа към своя собствена скица за живота, но Бърг постоянно преобръща всичките му понятия и “чертежи”.

7.6875
Вашата оценка: Няма Обща: 7.7 (16 гласа)

Али Макбийл

Ally McBeal

"Али Макбийл" е една от класическите комедии за адвокатската кариера. Събрани на едно място в нетипична и динамична адвокатска кантора, приятели и колеги се сблъскват с всевъзможни казуси, както в пленарната зала, така и в личните си животи и в отношенията помежду си. Героите в "Али Макбийл" са леко откачени, което създателите на сериала успяват да пресъздадат успешно не само чрез много добре подбран актьорски състав, ами и също чрез редица интересни специални ефекти, които се появяват от време на време.

6.95455
Вашата оценка: Няма Обща: 7 (22 гласа)

Адвокатите от Бостън

Boston Legal

„Адвокатите от Бостън” се отличават от други сериали за адвокати със своите многобройни странни казуси, както и с тънкия си черен хумор. Измежду всичките правни въпроси стои едно солидно приятелство между двама мъже – прословутите Дени Крейн и Алън Шор. Уилям Шатнър и Джеймс Спейдър, актьорите, които изпълняват двете главни роли, са били награждавани с награди Еми и "Златен Глобус" многократно.

9.30435
Вашата оценка: Няма Обща: 9.3 (23 гласа)

Теория на големия взрив

The Big Bang Theory

Запознайте се с двама умници, които имат още много да учат. Леонард и Шелдън могат да ви кажат всичко за квантовата физика, но нямат ни най-малка представа как се разговаря с една жена. Новата и красива тяхна съседка ще ги научи на някои неща в новия комедиен сериал,на който продуцент е Чък Лори

9.04762
Вашата оценка: Няма Обща: 9 (21 гласа)

8 прости правила

8 Simple Rules

Кейт Хенеси трябва да жонглира с доста топки едновременно. Тя е натоварена със задачата да отглежда три тийнейджъра, да се оправя с домакинството и също така да работи на постоянна позиция като медицинска сестра. Дори след като бащата в семейството вече го няма, Кейт е принудена да спазва правило номер едно на мъжа си: “Ако разплачеш детето ми, аз ще разплача теб.” За да й помага, бащата на Кейт, Джим, се мести да живее с нея и децата след смъртта на Пол.

8.46154
Вашата оценка: Няма Обща: 8.5 (26 гласа)

Агнешко (Cougar Town)

Cougar Town

„Агнешко" представя Кортни Кокс в ролята на Джулс, която наскоро се е развела и е самотна майка на тийнеджър. Тя изследва откровените истини свързани с това да ходиш на срещи и да остаряваш във време, когато всички са обсебени от младостта и външната красота. Докато повечето жени на по двайсет години минават през младостта си като преживяват премеждия и често се срещат с мъже, във своята младост Джулс решила да се задоми и да отгледа син.

8.57143
Вашата оценка: Няма Обща: 8.6 (28 гласа)

Джоуи

Джоуи

''Джоуи'' е комедиен проект,който се е захванал със задачата да продължи живота на екрана на най-колоритния и единствения незадомен от всички приятели –Джоуи Трибиани – естествен непукист и чаровник. От Ню Йорк Джоуи се мести в Холивуд, надявайки се да стане известен актьор. Той се сбогува с времето, когато неговите приятели бяха неговото семейство, и приветства шанса си да превърне членовете на семейството си в свои приятели. Той се премества при сестра си Джина, сексапилна фризьорка и нейния 20-годишен син Майкъл, който е на практика ракетен инженер.

9.7
Вашата оценка: Няма Обща: 9.7 (20 гласа)

Коя е Саманта?

Какво е да се събудиш един ден и да нямаш никаква идея кой си - нито ти, нито хората, заобиколили болничното ти легло? В такъв кошмар се озовава Саманта, която оживява след тежка катастрофа, но без никакъв спомен за миналото си. Трагедията й бързо се превръща в комедия за зрителите, които заедно със Саманта ще изминат пътя на преоткриване на личността й. След като разбира, че в миналото си е била себелюбива, суетна и без приятели, Саманта решава да използва ситуацията, за да изгради новата си, далеч по-положителна същтност.

8
Вашата оценка: Няма Обща: 8 (13 гласа)

Приятели

Приятели (Friends)

Моника е извънредно подредената и организираната „по-голяма сестра” на групата, която работи като готвач, докато се опитва да намери идеалната любов. Рос, по-големият брат на Моника, е палеонтолог, който си пада по Рейчъл още от гимназията. Той е улегнал мъж – толкова улегнал, че чак е бил женен няколко пъти. Рейчъл е хубавото, малко претенциозно момиче, което почти целия си живот е прекарало като разглезената дъщеря на богатия татко.

9.28916
Вашата оценка: Няма Обща: 9.3 (83 гласа)

Sex And The City

Секса и града

„Сексът и градът“ (на английски: Sex and the City) е американски сериал с участието на Сара Джесика Паркър. Сюжетът проследява ежедневието на четири жени, живеещи в Ню Йорк.
Сериалът е сниман предимно в Силвъркап Студиос (Silvercup Studios) в Куинс, както и в Манхатън и околностите му. Продуцирани са общо шест сезона, които се излъчват по телевизия HBO в периода 1998-2004 г.

9.1129
Вашата оценка: Няма Обща: 9.1 (62 гласа)

Женени с деца

Женени с деца

Женени с деца е американска комедия на ситуациите за едно мързеливо семейство (Бънди), което живее в Чикаго. Централно място в сериала заемат Ал Бънди, бивш играч на американски футбол, който сега е продавач на обувки; жена му Пеги, неговата безвкусно облечена, необразована и жадна за секс съпруга; и техните две деца: Кели, тяхната лекомислена дъщеря и Бъд, досадния им син, който е луд по момичета.

8.46875
Вашата оценка: Няма Обща: 8.5 (32 гласа)

Двама мъже и половина

Двама мъже и половина

Чарли е прилично заможен ерген с къща на плажа, ягуар в гаража и разнообразни жени в леглото. Неговият прекрасен и фриволен живот в Малибу е грубо и рязко нарушен от брат му, който е пълна противоположност на Чарли. Алън е строг и старомоден. Предстои му и развод, в резултат на който синът му Джейк трябва да остане при него. Животът им се усложнява и от присъствието на обзетата от мания за контрол егоцентрична майка и баба Евелин. Тя постоянно се меси в личния живот на синовете си.

9.44
Вашата оценка: Няма Обща: 9.4 (100 гласа)

Гласуване

Колко сериала следите в момента?
1
29%
2
14%
3
12%
4
11%
Повече
35%
Общо гласове: 443

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 0 гости online.

Разпространи съдържание