Комедия

Chuck - Чък

„Чък“ е американски екшън-комедиен сериал по идея на Джош Шуорц и Крис Федак. Главен герой е компютърен специалист, който получава кодиран и-мейл от стар приятел от колежа, който е агент на ЦРУ. В съобщението се съдържа единственото останало копие на най-големите шпионски тайни, които вече са част от мозъка на Чък.

7.82143
Вашата оценка: Няма Обща: 7.8 (28 гласа)

H2O Just Add Water / Русалки

Ема(Клеър Холт), Клео(Фийби Тонкин) и Рики(Кариба Хайне) са три тийнейджърки, които са много различни една от друга, но въпреки това са неразделни приятелки. Нищо, че Ема е негласната лидерка на групата и е много отворена, Клео е по-свита и дори притеснителна, а Рики е особнячка и бунтарка – трите водят относително нормален младежки живот.

Всичко обаче се преобръща, когато трите решават да се спуснат в пещара под вулкана на красив, но пуст, тропически остров. Там водата блести по много особен начин, когато бъде огрята от лунна светлина.

7
Вашата оценка: Няма Обща: 7 (20 гласа)

"GREEK/КОЛЕЖАНИ"

"Greek" е нов сериал, който фокусира вниманието ни върху случващото се в измисления университет "Cyprus-Rhode". Група студенти се опитват да намерят своето място в университета, минаващи през минното поле на социалния живот там. Но кое в крайна сметка ще се окаже по важно за тях, да бъдат изрядни в колежа или да се забавляват вечер и да бъдат в дружество. Междувременно в сериала се борят две дружества, които постоянно се борят за това което по добро.

8
Вашата оценка: Няма Обща: 8 (9 гласа)

What About Brian/Животът на Брайън

"Животът на Брайън" разказва за компания от млади двойки, в която последният ерген е Брайън. Той е идеалният кандидат за женитба, човекът, който всеки иска за най-добър приятел, който би бил идеалният кум, би те закарал до болницата, би забавлявал чудесно децата ти...
На 34 години Брайън е все още единственият от компанията, който няма сериозна връзка. Най-добрият му приятел - Адам има сериозното намерение да скъса с перфектната си във всяко едно отношение приятелка Марджори, но вместо това й прави предложение за брак.

6
Вашата оценка: Няма Обща: 6 (6 гласа)

Thunder In Paradise/Гръм в Рая

Спенс(Хълк Хоган) и Мартин Брубейкър(Крис Лемън) се забъркват в редица приключения в които живота им е подложен на опасност,но това е тяхната работа да спасяват света.

8.54545
Вашата оценка: Няма Обща: 8.5 (11 гласа)

The Nanny/Гувернантката

Фран Файн е току що уволнена и зарязана от гаджето си. Тя се мести в Манхатън и започва да продава козметика и така попада в имението на богатият вдовец и известен продуцент на Бродуей – Максуел Шефилд.

Той назначава мис Файн за гувернантка на трите си деца – Маги, Брайтън и Грейс. Тя много бързо се привързва към тях и се сприятелява с иконома Найлс. Освен това семейство Шефилд имат повече от гувернантка в лицето на мис Файн - те имат и нейната ексцентрична майка Силвия, нискоинтелигентната й приятелка Вал и баба й Йета.

9.5
Вашата оценка: Няма Обща: 9.5 (26 гласа)

Ugly Betty/Грозната Бети

В повърхностния свят на висшата мода, имиджът е всичко. Стиловете се менят; единственото, което не се променя, са суперслабите красавици, които ги налагат. Как може едно обикновено момиче – позакръглената Бети от Куинс, да намери място сред тях?

7.3125
Вашата оценка: Няма Обща: 7.3 (16 гласа)

Войната вкъщи

Когато Дейв и Вики растели, родителите им не били прекалено строги. Тогава нямало "Тайм-аут," никой не е имал "граници" и родителите им наистина нямали представа какви ги вършат малките. Сега Дейв и Вики си имат собствени деца, тийнейджъри, и всичко за което децата им може да си помислят да направят, Дейв и Вики вече са правили поне два пъти. Но знанието не е сила, по-скоро е огромна болка и всеки ден е една битка, за да въведат децата си в ред.

8.45455
Вашата оценка: Няма Обща: 8.5 (11 гласа)

Mind Your Language/Внимавай Какво Говориш

Ученето на английски език не е никак лена работа, но пък може да бъде много забавна... в подходящата компания! Това е основното шеговито послание на комедийния сериал „Внимавай какво говориш”.

7.5
Вашата оценка: Няма Обща: 7.5 (8 гласа)

Everybody Hates Chris/Всички мразят Крис

Мотивиран от своите преживявания като дете, носителят на наградата Еми, актьорът - комедиант, Крис Рок, разказва много смешна и трогателна история за един тийнейджър, растящ като най-голямото от три деца в Бруклин, щата Ню йорк през 1982-1983 година.

7.71429
Вашата оценка: Няма Обща: 7.7 (7 гласа)

Everybody Loves Raymond/Всички обичат Реймънд

Комедиантът Рей Романо влиза в ролята на Рей Бароун, преуспял спортен журналист. Той живее в Лонг Айлънд със съпругата си Дебра, дъщеря си Али и близнаците Джефри и Майкъл. Животът им изглежда прекрасен, но само на пръв поглед... Защото от другата страна на улицата живеят родителите на Рей - Франк и Мари. Те вярват в принципа "Твоята къща е и моя къща", обичат да се месят в семейните отношения и личния живот на сина си и постоянно висят в дома му. Семейната идилия не би била пълна, ако не беше и братът на Реймънд - Робърт, който работи като полицай.

8.8125
Вашата оценка: Няма Обща: 8.8 (16 гласа)

Бар „Наздраве”

Това е най-известният бар в света. Негов собственик е Сам Малоун (Тед Дансън), бивша бейзболна звезда. Това е уютно, закътано местенце, където Норм, Клиф, д-р Фрейзър и другите редовни посетители прекарват заедно по няколко часа всеки ден. Те са обикновени хора, понякога весели, понякога малко тъжни, със своите житейски проблеми и конфликти, които се опитват да решават с усмивка и заедно. Обединява ги чувството за хумор и доброжелателността.Клиентите на бар "Наздраве" се знаят по име и си говорят на ти. В живота на всеки от компанията няма тайни за останалите веселяци.

8.57143
Вашата оценка: Няма Обща: 8.6 (7 гласа)

"Clueless"/"Баровки"

Това е един забавен разказ за живота на Шер - богата тийнейджърка от Бевърли Хилс и нейните приятелки. Неустоимата, богата и упорита тийнейджърка Шер, се опитва да напише поема, за да впечатли своя млад и красив учител. Но тя има и още един “далеч по-важен проблем”, който трябва да разреши: как да си купи красиво, модно, късо палто, с което да се изправи и да прочете написаното… За нея това определено е проблем, защото баща й е твърдо решен да не изпълнява капризите на своенравната си дъщеря.

9
Вашата оценка: Няма Обща: 9 (9 гласа)

'Allo 'Allo!

Действието се развива по времето на Втората световна война, в малкото френско градче Нувийон и ни разказва историята на Рене Артоа. Германците са окупирали градчето, взимайки със себе си всякакви ценности, между които и картината "Грешната Мадона" (онези, които са гледали сериала я знаят като "Грешната Мадона с големите бомби") от ван Кломп, първоначално конфискувана от полковник фон Щрьом и неговия помощник-капитан Ханс Гееринг. Комендантът на градчето фон Щрьом решава да я запази за себе си, за да я продаде след края на войната.

8.81818
Вашата оценка: Няма Обща: 8.8 (11 гласа)

Full House / Пълна къща

"Full House": Това е историята на радиоводещия Дани Танер и неговите три дъщери. Съпругата на Танер умира при катастрофа, и той заедно с двамата си приятели трябва да се погрижат за отглеждането и възпитанието на децата. Предизвикателството за трима зрели мъже да се грижат за три малки момичета е толкова голямо, колкото и забавно.

9.81818
Вашата оценка: Няма Обща: 9.8 (11 гласа)

Entourage / Антураж

Винс Чейз е млад и сексапилен актьор, чиято кариера върви стремително нагоре. Радостта от превземането на Холивуд той споделя с Ерик, Драма и Търтъл, приятелите му от дете, с които е израснал в Куинс. Неговата слава е тяхното богатство. Заедно те ще преживеят възходите и паденията на холивудския живот, където залозите са високи, а парите и изкушенията - повече от когато и да било. Но това няма да спре желанието им да се забавляват.Ейдриън Грение (”Дяволът носи Прада”) е в ролята на Винс, актьор във върха на славата си.

8.85714
Вашата оценка: Няма Обща: 8.9 (7 гласа)

Perfect Strangers/Напълно непознати

Любопитни ли сте да научите какво би се получило от съжителството на наивен гръцки овчар с неговия “нервиран от цивилизацията” американски братовчед? Тогава гледайте най-новия сериал на ДжиТиВи “Напълно непознати”. Подобно шоу е рядкост в днешни дни! И как не! Когато пристига в Щатите направо от родния си остров Мипос, Гърция, за да търси американските си роднини, Балки Бартокомус се натъква единствено на братовчед си, Лари.

9.66667
Вашата оценка: Няма Обща: 9.7 (9 гласа)

Дарма и Грег

„Дарма и Грег“ (на английски: Dharma & Greg) е американска телевизионна ситуационна комедия, излъчвана от 1997 до 2002 година по ABC.

Дарма (Джена Елфман) е дъщеря на хипита и инструктор по йога. Грег (Томас Гибсън) e представител на висшата класа, син на богати републиканци от Сан Франциско. Дарма и Грег се женят след първата си среща.

Шоуто се фокусира на брака им и компромисите в техния съвместен живот. Повечето от епизодите са снимани в или около Сан Франциско.

Герои

9.81818
Вашата оценка: Няма Обща: 9.8 (11 гласа)

Всичко е относително

Лиз и Боби са млади и достатъчно влюбени, за да решат да сключат брак. Любовта може да е сляпа, но те успяват да преодолеят различията помежду си и да останат заедно.

Боби произхожда от изключително консервативно католическо семейство и работи като барман в заведението на твърдоглавия си баща. Лиз е студентка в Медицинския колеж в Харвард. Тя е израстнала в семейство с двама бащи – Филип, осиновителят й е собственик на галерия и интимният му партньор Саймън.

7.5
Вашата оценка: Няма Обща: 7.5 (6 гласа)

Добрите Момчета / The Good Guys

Млад, амбициозен и стриктно следващ правилата детектив е прикачен за наказание към неконтролируем ветеран, който все още не е изритан от полицията само заради миналите му подвизи.На това странно дуо винаги поверяват най-лесните на пръв поглед и безинтересни случаи, но двамата някак си успяват винаги да разплетат престъпления, за които колегите им дори не подозират.

6.6
Вашата оценка: Няма Обща: 6.6 (5 гласа)

Полицейска Академия / Police Academy

Думата „полиция” винаги е синоним на сериозност и професионализъм. Има дори и случаи, когато самото й произнасяне е достатъчно, за да ни накара да се държим благоприлично... Но какво можем да направим ние, обикновените граждани, когато самите полицейски служители се държат като побъркани и съвсем не, както изискват правилата за добро възпитание... Новият американски сериал „Полицейска академия”, който GTV ще излъчва в петък и неделя е шоу, което ни запознава с доста наброй некадърници, които много упорито искат да заслужат честта да носят полицейската униформа!

9.2
Вашата оценка: Няма Обща: 9.2 (5 гласа)

Weeds / Трева

Продуциран от отдела на "Showtime" занимаващ се с кабелните мрежи на компанията, "Трева" разказва историята на Нанси Ботуин (Мери Луиз Паркър) - чийто комфортен и безгрижен живот в американско предградие е разбит от смъртта на съпруга й. При липсата на каквито и да е финансови постъпления, Нанси решава да се възползва от винаги високото търсене на дроога и започва да продава марихуана на своите съседи.

6.4
Вашата оценка: Няма Обща: 6.4 (5 гласа)

АЛФ

„Алф“ (на английски: ALF) е американска ситуационна комедия, продуцирана от NBC между 1986 и 1990 г. Тя е вдъхновена от филма „Извънземното“ и го пародира.

9.35714
Вашата оценка: Няма Обща: 9.4 (14 гласа)

Как се запознах с майка ви

Как се запознах с майка ви“ (на английски: How I Met Your Mother) е американски ситком, който прави своя дебют на 19 септември 2005 г. По идея на Картър Бейс и Крейг Томас, шоуто получава главно позитивни отзиви.Сериалът е подновен за шести сезон, който ще започне на 20 септември 2010 г.
Историята започва през 2005 г., когато Тед (Джош Раднор) е самотен, 27-годишен архитект, живеещ с двамата си най-добри приятели от университета - Маршъл Ериксен (Джейсън Сегел), студент по право и приятелката му, с която се среща повече от 9 години - Лили Олдрин (Алисън Хъниган), учителка в детска градина.

9.63636
Вашата оценка: Няма Обща: 9.6 (22 гласа)

Саут Парк

"South Park" или „Саут Парк“ е американски анимационен сериал за възрастниИсториите в South Park се въртят около четиримата главни герои - осемгодишните хлапета Стан Марш, Ерик Картман, Кайл Брофловски , Кени Маккормик които живеят в малкото планинско градче Саут Парк в щата Колорадо, където всички жители се познават и често се случват различни странни, абсурдни и свръхестествени неща. Саут Парк силно пародира и осмива американския народ и политика и различните социални общости, както и много пороци, привички, предразсъдъци, расизъм, религия и т.н.

6.5
Вашата оценка: Няма Обща: 6.5 (6 гласа)

Гласуване

Колко сериала следите в момента?
1
29%
2
14%
3
12%
4
11%
Повече
35%
Общо гласове: 443

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 0 гости online.

Разпространи съдържание