Ужаси

"Goosebumps"/"Настръхнала Кожа"

"Goosebumps" (Гуусбампс - в превод „настръхнала кожа”) е сериал на ужасите по най-продаваната поредица книги трилъри за деца на Робърт Лоурънс Стайн. Главните герои са обикновени деца, които попадат в най-различни ту смешни, ту страшни, ту ужасно сложни ситуации в една странна реалност, където нищо не е такова каквото изглежда, и се сблъскват с всички прояви на паранормалното - духове, призраци, чудовища, вампири, таласъми и други подобни. Всяка серия разказва различна случка и е направена от различен екип - режисьор, сценарист и актьори.

8.66667
Вашата оценка: Няма Обща: 8.7 (6 гласа)

"Ири Индиана"/Eerie Indiana

Маршал се премества заедно с семейство то си в едно зловещо градче "Ири Индиана" с жители 16 661. Там Маршал открива ,че в това градче се случват наистина странни работи заедно с неговия приятел Елвис всеки ден събират доказателства за странните случки случващи се в Ири.

8.42857
Вашата оценка: Няма Обща: 8.4 (7 гласа)

The X-Files/Досиетата Х

„Досиетата Х“ е научно-фантастичен американски сериал, създаден от Крис Картър. Излъчването му започва през 1993 и има голям успех, главно заради актьорите, които изпълняват главните роли в него, Дейвид Духовни и Джилиан Андерсън. Духовни играе Фокс Мълдър, а Андерсън играе Дейна Скъли, и двамата агенти на ФБР, които разследват паранормални явления. По време на разследванията, двамата агенти се сблъскват с правителствени заговори, извънземни (или смятани за такива) и сериалът се доближава идейно до излезлите преди това сериали До краен предел, Зоната на здрача, и Туин Пийкс.

9.8
Вашата оценка: Няма Обща: 9.8 (10 гласа)

Гласуване

Колко сериала следите в момента?
1
29%
2
14%
3
12%
4
11%
Повече
35%
Общо гласове: 443

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 0 гости online.

Разпространи съдържание