Фентъзи

Young Hercules

8.25
Вашата оценка: Няма Обща: 8.3 (8 гласа)

Young Indiana Jones

В този първи епизод на този сериал,проследяващ живота на Индиана Джоунс,преди събитията от прословутата трилогия,малкият едва 9 годишен Инди,заминава на околосветско,образователно пътешествие,заедно с родителите си и своята възпитателка.Първата спирка е Египет.Следват серия от приключения,в типичният стил на Индиана Джоунс.

9.57143
Вашата оценка: Няма Обща: 9.6 (7 гласа)

Conan the Adventurer

Сериал за легендарния „Варварин” Фентъзи сериалът ни връща 12 000 години назад във времето, в земя пълна с приказни царства, които никога не са били отбелязвани на картите.

Това са времена на магия и суеверия, в които царстват могъщи магьосници и митични създания. Конан, с помощта на своите верни съюзници Отли, Баю и Ззебан, се изправя срещу могъщия магьосник Хиса Зул в опита си да освободи родната Кимерия и да стане законен владетел...

5.83333
Вашата оценка: Няма Обща: 5.8 (6 гласа)

"Ири Индиана"/Eerie Indiana

Маршал се премества заедно с семейство то си в едно зловещо градче "Ири Индиана" с жители 16 661. Там Маршал открива ,че в това градче се случват наистина странни работи заедно с неговия приятел Елвис всеки ден събират доказателства за странните случки случващи се в Ири.

8.42857
Вашата оценка: Няма Обща: 8.4 (7 гласа)

Smallville / Супермен в началото

Смолвил разказва историята на младия Кларк Кент в дните преди да стане Супермен. В града, откъдето е той, започват да се случват много странни неща след пристигането му в космически кораб по време на метеоритен дъжд от зелени камъни. Кларк трябва да се бори с най-различни хора, получили необикновени сили от зелените камъни, да пази своите способности в тайна, да задържи приятелството си с младия Лекс...

9.08333
Вашата оценка: Няма Обща: 9.1 (12 гласа)

Приключенията на Мерлин

"Мерлин", вълнуващата фантастична история, отвежда зрителите в света на Камелот, но през 21-ви век. Преди Мерлин (Колин Морган) и Артур (Брадли Джеймс) да станат легенди, те са били млади хора, жадни за приключения. В търсене на любовта и техните собствени съдби, заедно те споделят и всички свои грешки по пътя към славата.

Мерлин е млад красавец от провинцията, надарен с феноменални магически способности. Той пристига в Камелот и още в първите мигове там разбира, че ще има много врагове.

8.64286
Вашата оценка: Няма Обща: 8.6 (14 гласа)

Легенда за търсача/Мечът на истината

Legend of the Seeker е дългочаканият сериал, базиран на поредицата книги на Тери Гудкайнд - Мечът на Истината. Действието проследява пътешествието на горския водач Ричард Сайфър(Крег Хорнър), мистериозната Калан Амнел (Бриджит Реган) и магьостника Зедикус \Зед\ Зул Зорандър (Брус Спенс) към борбата със злия магьостник Мрачния Рал (Крег Паркър), който се опитва да освободи древна и ужасяваща сила - Кутиите на Орден.

8.6
Вашата оценка: Няма Обща: 8.6 (15 гласа)

Истинска кръв

Благодарение на изобретената от японски учени синтетична кръв, вампирите вече не са легендарни чудовища, а миролюбиви съграждани на останалите хора през нощта. И въпреки че хората отдавна са извадени от менюто, много от тях продължават да се страхуват от “съществата, спящи в ковчези”.

Религиозните лидери и правителствата по света вече са избрали позицията си по този казус, но в малкото градче Бон Темпс в Луизиана такова решение все още не е взето.

8.85714
Вашата оценка: Няма Обща: 8.9 (14 гласа)

Да бъдеш човек

Тези забавни шест серии проследяват историите на няколко 20-ина годишни англичани, които живеят двоен живот – като върколак, вампир и призрак. Симпатичният и любезен портиер на болница Джордж веднъж в месеца трябва да се бори с тъмната си същност на гладен за свежа кръв върколак. Мичъл пък има дарбата да завладява жените, но същевременно е вампир. Ани пък е разговорлив призрак без самочувствие и има отчаяна нужда от внимание. Тя още тъгува за годеника си, за когото е щяла да се жени, преди трагичен инцидент да я превърне в призрак.

7.5
Вашата оценка: Няма Обща: 7.5 (6 гласа)

Саут Парк

"South Park" или „Саут Парк“ е американски анимационен сериал за възрастниИсториите в South Park се въртят около четиримата главни герои - осемгодишните хлапета Стан Марш, Ерик Картман, Кайл Брофловски , Кени Маккормик които живеят в малкото планинско градче Саут Парк в щата Колорадо, където всички жители се познават и често се случват различни странни, абсурдни и свръхестествени неща. Саут Парк силно пародира и осмива американския народ и политика и различните социални общости, както и много пороци, привички, предразсъдъци, расизъм, религия и т.н.

6.5
Вашата оценка: Няма Обща: 6.5 (6 гласа)

Гласуване

Колко сериала следите в момента?
1
29%
2
14%
3
12%
4
11%
Повече
35%
Общо гласове: 443

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 1 гост online.

Разпространи съдържание