Екшън

Ренегат / Renegade

Сериалът разкрива историята на Рино Реймс (Лоренцо Ламас), бивш полицай, несправедливо обвинен в убийството на Бъзи Бюръл (друг полицай) от Доналд "Холандеца" Диксън и принуден да бяга от властите. Той е заловен и затворен, но все пак успява да избяга. Диксън испаща след него професионалния ловец на глави от индиански произход Боби Сикскилър (Бранскомб Ричмънд). Рино обаче спасява живота на Боби и спечелва доверието му.

7.14286
Вашата оценка: Няма Обща: 7.1 (14 гласа)

Young Hercules

8.25
Вашата оценка: Няма Обща: 8.3 (8 гласа)

Largo Winch/Ларго

Сериалът ще ви потопи в опасностите, интригите и любовта в света на големите пари, политическите маневри и шпионажа. Ларго Уинч наследява управлението на огромна международна компания, а заедно с нея - милиарди долари и опасни врагове. Животът на младия красив наследник се превръща в низ от приключения, на които би завидял самият Джеймс Бонд. Всичко, което знае, е че трябва да открие хората, отговорни за смъртта на баща му, преди да го сполети същата съдба.

6.8
Вашата оценка: Няма Обща: 6.8 (5 гласа)

Lassie/Ласи

Добрите приятели са завинаги...
Най-известното куче в киното, телевизията, литературата и комиксите повече от половин век.
Най-популярният детско-юношески филм на всички времена.
Историята и приключенията на кучето Ласи, превърнали породата "коли" в синоним на обич и приятелство..

9
Вашата оценка: Няма Обща: 9 (10 гласа)

Крадецът си е крадец

Мак ( Иван Сергей )е крадец, който живее в Китай заедно със своята асистенка и интимна приятелка Ли Ан ( Сандрин Холт ).Те работят за най- влиятелния бос от подземния свят на Хонконг , който ги е отгледал и обучил. Когато двамата решават да напуснат мафиотското семейство, Мак загива по много мистериозни обстоятелства. Ли Ан решава да загърби миналото си и започва нов живот на чисто в Канада. Там тя започва работа като таен агент, работейки в екип с Виктор (Никълъс Лиа)- много привлекател млад мъж, бивш полицай. Много скоро между двамата се зараждат дълбоки любовни чувства.

7
Вашата оценка: Няма Обща: 7 (7 гласа)

Комисар Рекс

Комисар Рекс е австрийски сериал, излъчван между 1994 и 2004. Излъчването е подновено през 2007, като е излъчен единадесети и се планира дванадесети сезон.

7.5
Вашата оценка: Няма Обща: 7.5 (16 гласа)

Thunder In Paradise/Гръм в Рая

Спенс(Хълк Хоган) и Мартин Брубейкър(Крис Лемън) се забъркват в редица приключения в които живота им е подложен на опасност,но това е тяхната работа да спасяват света.

8.54545
Вашата оценка: Няма Обща: 8.5 (11 гласа)

Baywatch/Спасители на плажа

This long running series follows the adventures of a team of lifeguards on a crowded resort beach. Veteran lifeguard Mitch Buchannon watches over the younger lifeguards that come and go with each passing season as they keep the beaches safe for vacationers. Frequently he must take action to save them from the raging seas and from the raging tempers that sometimes flare up between the young guards in this stressful job.

7.33333
Вашата оценка: Няма Обща: 7.3 (6 гласа)

Доктор Куин лечителката

Млада жена с необичайна за времето си докторска титла и голяма доза кураж напуска бащиния си дом в Бостън, където е израсла заобиколена от лукс и разкош, за да се пресели в дървена колиба в малко, сгушено високо в скалистите планини на дивия щат Колорадо градче.Д-р Микаела Куин е изпълнена с големи планове и мечти за това как ще устрои новия си дом и ще лекува хората.Консервативните тамошни жители обаче не само, че изобщо не желаят да премат услугите на жена лекар, но й обръщат гръб като на натрапница,смущаваща обичайният им ритъм на живот.Единствените които й протягат ръка , са собственичката

8.93548
Вашата оценка: Няма Обща: 8.9 (31 гласа)

The Lost World/Изгубеният свят

At the dawn of the 20th century, a band of adventurers are part of an expedition to prove the existence of a lost world isolated from the modern world. Disaster happens and the band find themselves trapped and isolated in this dangerous land with only the help of a young wild woman who was stranded in the land herself as a child. Together, the band fight to survive against the fearsome dinosaurs and other dangers that land has as they search for a way to escape.

8.44444
Вашата оценка: Няма Обща: 8.4 (9 гласа)

Leverage / Честни Измамници

Нов сериал за екип от крадци, хакери и измамници, които възприемат себе си като съвременна група на Робин Худ, отмъщавайки на богати бизнесмени и корумпирани политици, които спекулират и използват властта си, за да се налагат над обикновените хора.

9.18182
Вашата оценка: Няма Обща: 9.2 (11 гласа)

От местопрестъплението - Маями

„От местопрестъплението: Маями“ (на английски: CSI: Miami) е наследник на известния американски сериал на CBS - „От местопрестъплението“. Също като първия сериал, „От местопрестъплението: Маями“ се върти около група криминолози. Неговото действие се развива в Маями, Флорида.

8.85714
Вашата оценка: Няма Обща: 8.9 (14 гласа)

Наричана още

„Наричана още“ (на английски: Alias) е американски сериал, създаден от Джей Джей Ейбръмс и излъчен по ABC в пет сезона.

7.6
Вашата оценка: Няма Обща: 7.6 (20 гласа)

Бригада

През 1989 г. Саша Белов се връща от армията. Докато е отсъствал, животът в страната е станал друг. Приятелите му от детството Пчелата и Космос са станали рекетьори. Саша узнава, че любимата му е изменила. Изяснявйки отношенията си с нея, Белов се сблъсква с „покровителя” на Лена – криминално проявеният Мухата. Между тях възниква непримирима вражда, неволен свидетел на която става роднина на Мухата – лейтенант от милицията Каверин. Пчелата и Космос уговарят Саша да започне да се занимава с рекет. Категорично отказвайки, той се готви за постъпване в институт.

9.07692
Вашата оценка: Няма Обща: 9.1 (13 гласа)

24

24

24 е сериал, в който действието се развива в реално време т.е. една минута от сериала е равна на една минута от действието. Рекламните блокове за разлика от другите сериали се пускат когато няма нищо интересно (когато героя отвиа от точка А до точка Б) за да може когато рекламите свършат да започне действието. Така всеки един сериал се равнява на един час (с рекламите). И всеки сезон продължава 24 часа (24 епизода), като във всеки сезон агент Джак Бауър (Кийфър Съдърланд) трябва да се справи с различни заплахи.

7.61111
Вашата оценка: Няма Обща: 7.6 (18 гласа)

Изгубени

LOST

След мистериозна самолетна катастрофа, 48 оцелели за ИЗГУБЕНИ на самотен остров на километри от всякаква цивилизация. Скоро разбират, че не само природните сили ще им създават проблеми, но и странни и необясними явления. Не след дълго разбират, че всички са свързани с острова и съдбата им е да бъдат там...или да загинат там.

8.41176
Вашата оценка: Няма Обща: 8.4 (17 гласа)

Експериментът

Експериментът

Фантастичният трилър представя нестандартен екип от трима души, които разкриват смъртоносна мистерия след серия невероятни събития, като разбират, че може да са част от по-голяма и тревожна картина, която размива границата между възможното и невъзможното.
Специален агент от ФБР Оливия Дънам, ученият Уолтър Бишъп и неговият син Питър Бишъп разследват аспектите на така наречената "крайна наука" (телепатия, левитация, невидимост, съживяване).

9.03448
Вашата оценка: Няма Обща: 9 (29 гласа)

Бягство от затвора

Prison Break

"Бягство от затвора" (на английски: Prison Break) е американски сериал, дебютирал по Fox Broadcasting Company на 29 август 2005 г. Историята се върти около човек, осъден на смърт за престъпление, което не е извършил, и чийто брат му разработва план за избягването му от смъртната присъда. По идея на Пол Шойринг, шоуто е продуцирано от Adelstein-Parouse Productions в съвместие с Original Television и 20th Century Fox Television. Сегашните изпълнителни продуценти са Мат Олмстед, Кевин Хукс, Марти Адълстийн, Доун Пароус, Нийл Мориц и Брет Ратнър.

9.2381
Вашата оценка: Няма Обща: 9.2 (42 гласа)

Гласуване

Колко сериала следите в момента?
1
29%
2
14%
3
12%
4
11%
Повече
35%
Общо гласове: 443

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 0 гости online.

Разпространи съдържание