Драма

H2O Just Add Water / Русалки

Ема(Клеър Холт), Клео(Фийби Тонкин) и Рики(Кариба Хайне) са три тийнейджърки, които са много различни една от друга, но въпреки това са неразделни приятелки. Нищо, че Ема е негласната лидерка на групата и е много отворена, Клео е по-свита и дори притеснителна, а Рики е особнячка и бунтарка – трите водят относително нормален младежки живот.

Всичко обаче се преобръща, когато трите решават да се спуснат в пещара под вулкана на красив, но пуст, тропически остров. Там водата блести по много особен начин, когато бъде огрята от лунна светлина.

7
Вашата оценка: Няма Обща: 7 (20 гласа)

Young Hercules

8.25
Вашата оценка: Няма Обща: 8.3 (8 гласа)

Largo Winch/Ларго

Сериалът ще ви потопи в опасностите, интригите и любовта в света на големите пари, политическите маневри и шпионажа. Ларго Уинч наследява управлението на огромна международна компания, а заедно с нея - милиарди долари и опасни врагове. Животът на младия красив наследник се превръща в низ от приключения, на които би завидял самият Джеймс Бонд. Всичко, което знае, е че трябва да открие хората, отговорни за смъртта на баща му, преди да го сполети същата съдба.

6.8
Вашата оценка: Няма Обща: 6.8 (5 гласа)

Lassie/Ласи

Добрите приятели са завинаги...
Най-известното куче в киното, телевизията, литературата и комиксите повече от половин век.
Най-популярният детско-юношески филм на всички времена.
Историята и приключенията на кучето Ласи, превърнали породата "коли" в синоним на обич и приятелство..

9
Вашата оценка: Няма Обща: 9 (10 гласа)

Conan the Adventurer

Сериал за легендарния „Варварин” Фентъзи сериалът ни връща 12 000 години назад във времето, в земя пълна с приказни царства, които никога не са били отбелязвани на картите.

Това са времена на магия и суеверия, в които царстват могъщи магьосници и митични създания. Конан, с помощта на своите верни съюзници Отли, Баю и Ззебан, се изправя срещу могъщия магьосник Хиса Зул в опита си да освободи родната Кимерия и да стане законен владетел...

5.83333
Вашата оценка: Няма Обща: 5.8 (6 гласа)

Комисар Рекс

Комисар Рекс е австрийски сериал, излъчван между 1994 и 2004. Излъчването е подновено през 2007, като е излъчен единадесети и се планира дванадесети сезон.

7.5
Вашата оценка: Няма Обща: 7.5 (16 гласа)

"GREEK/КОЛЕЖАНИ"

"Greek" е нов сериал, който фокусира вниманието ни върху случващото се в измисления университет "Cyprus-Rhode". Група студенти се опитват да намерят своето място в университета, минаващи през минното поле на социалния живот там. Но кое в крайна сметка ще се окаже по важно за тях, да бъдат изрядни в колежа или да се забавляват вечер и да бъдат в дружество. Междувременно в сериала се борят две дружества, които постоянно се борят за това което по добро.

8
Вашата оценка: Няма Обща: 8 (9 гласа)

"Ири Индиана"/Eerie Indiana

Маршал се премества заедно с семейство то си в едно зловещо градче "Ири Индиана" с жители 16 661. Там Маршал открива ,че в това градче се случват наистина странни работи заедно с неговия приятел Елвис всеки ден събират доказателства за странните случки случващи се в Ири.

8.42857
Вашата оценка: Няма Обща: 8.4 (7 гласа)

The Nanny/Гувернантката

Фран Файн е току що уволнена и зарязана от гаджето си. Тя се мести в Манхатън и започва да продава козметика и така попада в имението на богатият вдовец и известен продуцент на Бродуей – Максуел Шефилд.

Той назначава мис Файн за гувернантка на трите си деца – Маги, Брайтън и Грейс. Тя много бързо се привързва към тях и се сприятелява с иконома Найлс. Освен това семейство Шефилд имат повече от гувернантка в лицето на мис Файн - те имат и нейната ексцентрична майка Силвия, нискоинтелигентната й приятелка Вал и баба й Йета.

9.5
Вашата оценка: Няма Обща: 9.5 (26 гласа)

"Clueless"/"Баровки"

Това е един забавен разказ за живота на Шер - богата тийнейджърка от Бевърли Хилс и нейните приятелки. Неустоимата, богата и упорита тийнейджърка Шер, се опитва да напише поема, за да впечатли своя млад и красив учител. Но тя има и още един “далеч по-важен проблем”, който трябва да разреши: как да си купи красиво, модно, късо палто, с което да се изправи и да прочете написаното… За нея това определено е проблем, защото баща й е твърдо решен да не изпълнява капризите на своенравната си дъщеря.

9
Вашата оценка: Няма Обща: 9 (9 гласа)

Baywatch/Спасители на плажа

This long running series follows the adventures of a team of lifeguards on a crowded resort beach. Veteran lifeguard Mitch Buchannon watches over the younger lifeguards that come and go with each passing season as they keep the beaches safe for vacationers. Frequently he must take action to save them from the raging seas and from the raging tempers that sometimes flare up between the young guards in this stressful job.

7.33333
Вашата оценка: Няма Обща: 7.3 (6 гласа)

The X-Files/Досиетата Х

„Досиетата Х“ е научно-фантастичен американски сериал, създаден от Крис Картър. Излъчването му започва през 1993 и има голям успех, главно заради актьорите, които изпълняват главните роли в него, Дейвид Духовни и Джилиан Андерсън. Духовни играе Фокс Мълдър, а Андерсън играе Дейна Скъли, и двамата агенти на ФБР, които разследват паранормални явления. По време на разследванията, двамата агенти се сблъскват с правителствени заговори, извънземни (или смятани за такива) и сериалът се доближава идейно до излезлите преди това сериали До краен предел, Зоната на здрача, и Туин Пийкс.

9.8
Вашата оценка: Няма Обща: 9.8 (10 гласа)

Pretty Little Liars / Малки Сладки Лъжкини

Новата телевизионна продукция на ABC Family Pretty Little Liars излиза на 8 юни. Тя е базирана на поредицата книги от Сара Шепърд. Слуховете процъфтяват сред именията, мерцедесите и идеално подрязаните живи плетове в оазиса за богаташи- градчето Роузууд, Пенсилвания. Зад огромните си очила „Гучи", под перфектните си маркови дрешки, всеки тук има нещо за криене - особено гимназистките Спенсър, Ариа, Емили и Хана.

9.38889
Вашата оценка: Няма Обща: 9.4 (18 гласа)

Доктор Куин лечителката

Млада жена с необичайна за времето си докторска титла и голяма доза кураж напуска бащиния си дом в Бостън, където е израсла заобиколена от лукс и разкош, за да се пресели в дървена колиба в малко, сгушено високо в скалистите планини на дивия щат Колорадо градче.Д-р Микаела Куин е изпълнена с големи планове и мечти за това как ще устрои новия си дом и ще лекува хората.Консервативните тамошни жители обаче не само, че изобщо не желаят да премат услугите на жена лекар, но й обръщат гръб като на натрапница,смущаваща обичайният им ритъм на живот.Единствените които й протягат ръка , са собственичката

8.93548
Вашата оценка: Няма Обща: 8.9 (31 гласа)

Приключенията на Мерлин

"Мерлин", вълнуващата фантастична история, отвежда зрителите в света на Камелот, но през 21-ви век. Преди Мерлин (Колин Морган) и Артур (Брадли Джеймс) да станат легенди, те са били млади хора, жадни за приключения. В търсене на любовта и техните собствени съдби, заедно те споделят и всички свои грешки по пътя към славата.

Мерлин е млад красавец от провинцията, надарен с феноменални магически способности. Той пристига в Камелот и още в първите мигове там разбира, че ще има много врагове.

8.64286
Вашата оценка: Няма Обща: 8.6 (14 гласа)

Легенда за търсача/Мечът на истината

Legend of the Seeker е дългочаканият сериал, базиран на поредицата книги на Тери Гудкайнд - Мечът на Истината. Действието проследява пътешествието на горския водач Ричард Сайфър(Крег Хорнър), мистериозната Калан Амнел (Бриджит Реган) и магьостника Зедикус \Зед\ Зул Зорандър (Брус Спенс) към борбата със злия магьостник Мрачния Рал (Крег Паркър), който се опитва да освободи древна и ужасяваща сила - Кутиите на Орден.

8.6
Вашата оценка: Няма Обща: 8.6 (15 гласа)

Истинска кръв

Благодарение на изобретената от японски учени синтетична кръв, вампирите вече не са легендарни чудовища, а миролюбиви съграждани на останалите хора през нощта. И въпреки че хората отдавна са извадени от менюто, много от тях продължават да се страхуват от “съществата, спящи в ковчези”.

Религиозните лидери и правителствата по света вече са избрали позицията си по този казус, но в малкото градче Бон Темпс в Луизиана такова решение все още не е взето.

8.85714
Вашата оценка: Няма Обща: 8.9 (14 гласа)

Дневниците на вампира

Четири месеца след трагичен инцидент с кола, който убива родителите им, 17 годишната Елена Гилбърт и нейния брат Джеръми, все още се опитват да свикнат с промените, които са станали. Елена винаги е била бляскава ученичка: красива, известна, с добър успех в училище и прияъели, но сега тя се опитва да скрие своята тъга от света. Елена и Джеръми живеят с леля си Джена, коята дава най-доброто от себе си, за да замести отчасти родителите им.Когато учебната година в гимназията "Мистик Фолс" започва, Елена и приятелките й са очаровани от хубавия и мистериозен Стефан Салваторе.

9.08
Вашата оценка: Няма Обща: 9.1 (25 гласа)

Тюдорите

Сериалът разказва за прочутата английска ренесансова династия под управлението на крал Хенри Осми.
В първи сезон крал Хенри отчаяно мечтае за наследник, отчуждава се от първата си съпруга и е запленен от очарователната Ан Болейн.
През същия период кардинал Уолси умело манипулира монарха, като управлява безмилостно и почти абсолютно, докато Хенри до голяма степен следва съветите на кардинала, като успява да осуети поредица от предателства и заговори срещу себе си.

9.53333
Вашата оценка: Няма Обща: 9.5 (15 гласа)

One Tree Hill

Сериалът “One Tree Hill” започва да се излъчва в щатите през 2003 година по телевизия WB. Още от първия си сезон набира бързо популярност и печели много фенове. След сливането на WB с UPN през 2005-та година и последвалото създаване на телевизия CW, сериалът продължава да се излъчва и по новата американска телевизия.8 сезона продължава заснимането на 9-ти сезон.

9.36
Вашата оценка: Няма Обща: 9.4 (25 гласа)

От местопрестъплението - Маями

„От местопрестъплението: Маями“ (на английски: CSI: Miami) е наследник на известния американски сериал на CBS - „От местопрестъплението“. Също като първия сериал, „От местопрестъплението: Маями“ се върти около група криминолози. Неговото действие се развива в Маями, Флорида.

8.85714
Вашата оценка: Няма Обща: 8.9 (14 гласа)

Рим

"Рим" е британско-италианска исторически сериал , създаден от Бруно Хелър, Джон Муизли Уилям Дж. Макдоналд. Разработени са два сезона като премиерата е 2005 (2006 в Италия)

8.9
Вашата оценка: Няма Обща: 8.9 (10 гласа)

Наричана още

„Наричана още“ (на английски: Alias) е американски сериал, създаден от Джей Джей Ейбръмс и излъчен по ABC в пет сезона.

7.6
Вашата оценка: Няма Обща: 7.6 (20 гласа)

Отчаяни съпруги

„Отчаяни съпруги“ (на английски: Desperate Housewives) е популярен американски сериал, чието действие се развива на „Уистерия Лейн“ в малкото градче Феървю. В него се разказва за домашните страдания на пет жени, като междувременно на заден план се разкриват няколко мистерии. „Отчаяни съпруги“ съчетава няколко стила: драма, комедия, мистерия, трилър, фарс и сатира. Почти цялото действие се развива на улица „Уйстерия лейн“ и проследява живота на няколко на пръв поглед нормални американски семейства. Но зад фасадата на „средностатичността“ се крият най-различни драматични истории.

8.3913
Вашата оценка: Няма Обща: 8.4 (23 гласа)

Свръхестествено

„Свръхестествено“ (на английски: Supernatural) е американски драматичен сериал, свързан с паранормалното. Сериалът, който е сниман във Ванкувър, Канада, дебютира на 13 септември 2005 г.

8.72727
Вашата оценка: Няма Обща: 8.7 (33 гласа)

Гласуване

Колко сериала следите в момента?
1
29%
2
14%
3
12%
4
11%
Повече
35%
Общо гласове: 443

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 0 гости online.

Разпространи съдържание