Трилър

"Goosebumps"/"Настръхнала Кожа"

"Goosebumps" (Гуусбампс - в превод „настръхнала кожа”) е сериал на ужасите по най-продаваната поредица книги трилъри за деца на Робърт Лоурънс Стайн. Главните герои са обикновени деца, които попадат в най-различни ту смешни, ту страшни, ту ужасно сложни ситуации в една странна реалност, където нищо не е такова каквото изглежда, и се сблъскват с всички прояви на паранормалното - духове, призраци, чудовища, вампири, таласъми и други подобни. Всяка серия разказва различна случка и е направена от различен екип - режисьор, сценарист и актьори.

8.66667
Вашата оценка: Няма Обща: 8.7 (6 гласа)

"Ири Индиана"/Eerie Indiana

Маршал се премества заедно с семейство то си в едно зловещо градче "Ири Индиана" с жители 16 661. Там Маршал открива ,че в това градче се случват наистина странни работи заедно с неговия приятел Елвис всеки ден събират доказателства за странните случки случващи се в Ири.

8.42857
Вашата оценка: Няма Обща: 8.4 (7 гласа)

The X-Files/Досиетата Х

„Досиетата Х“ е научно-фантастичен американски сериал, създаден от Крис Картър. Излъчването му започва през 1993 и има голям успех, главно заради актьорите, които изпълняват главните роли в него, Дейвид Духовни и Джилиан Андерсън. Духовни играе Фокс Мълдър, а Андерсън играе Дейна Скъли, и двамата агенти на ФБР, които разследват паранормални явления. По време на разследванията, двамата агенти се сблъскват с правителствени заговори, извънземни (или смятани за такива) и сериалът се доближава идейно до излезлите преди това сериали До краен предел, Зоната на здрача, и Туин Пийкс.

9.8
Вашата оценка: Няма Обща: 9.8 (10 гласа)

Събитието / The Event

Докато Шон Уокър (Джейсън Ритър) разследва мистериозното изчезване на приятелката си, той разкрива най-голямата конспирация в американската история. Междувременно въпреки препоръките на съветниците си, американския президент решава да освободи група политически затворници от таен лагер. Съдбите на героите ще се преплетат по странен начин в глобална конспирация, която може да промени живота на цялото човечество.

9.45455
Вашата оценка: Няма Обща: 9.5 (11 гласа)

Свръхестествено

„Свръхестествено“ (на английски: Supernatural) е американски драматичен сериал, свързан с паранормалното. Сериалът, който е сниман във Ванкувър, Канада, дебютира на 13 септември 2005 г.

8.72727
Вашата оценка: Няма Обща: 8.7 (33 гласа)

The Vampire Diaries

Първия ден, след смъртта на родителите си, в който Елена се завръща в училище се предполага да постави ново начало в нейният живот, но всъщност от този момент започва да тече време на динамичен хаос и мистерия, които постепенно обгръщат ежедневието на младото момиче. Дните си Елена запълва, тласкана между проблемите на малкия си брат Джереми и силното привличане, което изпитва към новодошлият в града, тайствен съученик.

9.22222
Вашата оценка: Няма Обща: 9.2 (36 гласа)

Изгубени

LOST

След мистериозна самолетна катастрофа, 48 оцелели за ИЗГУБЕНИ на самотен остров на километри от всякаква цивилизация. Скоро разбират, че не само природните сили ще им създават проблеми, но и странни и необясними явления. Не след дълго разбират, че всички са свързани с острова и съдбата им е да бъдат там...или да загинат там.

8.41176
Вашата оценка: Няма Обща: 8.4 (17 гласа)

Експериментът

Експериментът

Фантастичният трилър представя нестандартен екип от трима души, които разкриват смъртоносна мистерия след серия невероятни събития, като разбират, че може да са част от по-голяма и тревожна картина, която размива границата между възможното и невъзможното.
Специален агент от ФБР Оливия Дънам, ученият Уолтър Бишъп и неговият син Питър Бишъп разследват аспектите на така наречената "крайна наука" (телепатия, левитация, невидимост, съживяване).

9.03448
Вашата оценка: Няма Обща: 9 (29 гласа)

Гласуване

Колко сериала следите в момента?
1
29%
2
14%
3
12%
4
11%
Повече
35%
Общо гласове: 443

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 0 гости online.

Разпространи съдържание