Романтичен

"Clueless"/"Баровки"

Това е един забавен разказ за живота на Шер - богата тийнейджърка от Бевърли Хилс и нейните приятелки. Неустоимата, богата и упорита тийнейджърка Шер, се опитва да напише поема, за да впечатли своя млад и красив учител. Но тя има и още един “далеч по-важен проблем”, който трябва да разреши: как да си купи красиво, модно, късо палто, с което да се изправи и да прочете написаното… За нея това определено е проблем, защото баща й е твърдо решен да не изпълнява капризите на своенравната си дъщеря.

9
Вашата оценка: Няма Обща: 9 (9 гласа)

Дарма и Грег

„Дарма и Грег“ (на английски: Dharma & Greg) е американска телевизионна ситуационна комедия, излъчвана от 1997 до 2002 година по ABC.

Дарма (Джена Елфман) е дъщеря на хипита и инструктор по йога. Грег (Томас Гибсън) e представител на висшата класа, син на богати републиканци от Сан Франциско. Дарма и Грег се женят след първата си среща.

Шоуто се фокусира на брака им и компромисите в техния съвместен живот. Повечето от епизодите са снимани в или около Сан Франциско.

Герои

9.81818
Вашата оценка: Няма Обща: 9.8 (11 гласа)

Доктор Куин лечителката

Млада жена с необичайна за времето си докторска титла и голяма доза кураж напуска бащиния си дом в Бостън, където е израсла заобиколена от лукс и разкош, за да се пресели в дървена колиба в малко, сгушено високо в скалистите планини на дивия щат Колорадо градче.Д-р Микаела Куин е изпълнена с големи планове и мечти за това как ще устрои новия си дом и ще лекува хората.Консервативните тамошни жители обаче не само, че изобщо не желаят да премат услугите на жена лекар, но й обръщат гръб като на натрапница,смущаваща обичайният им ритъм на живот.Единствените които й протягат ръка , са собственичката

8.93548
Вашата оценка: Няма Обща: 8.9 (31 гласа)

Тюдорите

Сериалът разказва за прочутата английска ренесансова династия под управлението на крал Хенри Осми.
В първи сезон крал Хенри отчаяно мечтае за наследник, отчуждава се от първата си съпруга и е запленен от очарователната Ан Болейн.
През същия период кардинал Уолси умело манипулира монарха, като управлява безмилостно и почти абсолютно, докато Хенри до голяма степен следва съветите на кардинала, като успява да осуети поредица от предателства и заговори срещу себе си.

9.53333
Вашата оценка: Няма Обща: 9.5 (15 гласа)

One Tree Hill

Сериалът “One Tree Hill” започва да се излъчва в щатите през 2003 година по телевизия WB. Още от първия си сезон набира бързо популярност и печели много фенове. След сливането на WB с UPN през 2005-та година и последвалото създаване на телевизия CW, сериалът продължава да се излъчва и по новата американска телевизия.8 сезона продължава заснимането на 9-ти сезон.

9.36
Вашата оценка: Няма Обща: 9.4 (25 гласа)

Kevin Hill

"Кевин Хил" е американска "адвокадска" драма която се излъчва по UPN през 2004-2005 в рамките на един сезон от 22 епизода. Главният герой - Кевин Хил е преуспяващ адвокат, който трябва да балансира умело между професионалната си кариера и отглеждането на 10-месечната си племенница ( дъщеря на починалия му братовчед). Сериала завършва с пристигането на биологичната майка на Сара, кято си я иска обратно. Сериалът не печели желаният рейтинг и UPN се отказват от възобновяването на снимките.

7.5
Вашата оценка: Няма Обща: 7.5 (10 гласа)

Отчаяни съпруги

„Отчаяни съпруги“ (на английски: Desperate Housewives) е популярен американски сериал, чието действие се развива на „Уистерия Лейн“ в малкото градче Феървю. В него се разказва за домашните страдания на пет жени, като междувременно на заден план се разкриват няколко мистерии. „Отчаяни съпруги“ съчетава няколко стила: драма, комедия, мистерия, трилър, фарс и сатира. Почти цялото действие се развива на улица „Уйстерия лейн“ и проследява живота на няколко на пръв поглед нормални американски семейства. Но зад фасадата на „средностатичността“ се крият най-различни драматични истории.

8.3913
Вашата оценка: Няма Обща: 8.4 (23 гласа)

The Vampire Diaries

Първия ден, след смъртта на родителите си, в който Елена се завръща в училище се предполага да постави ново начало в нейният живот, но всъщност от този момент започва да тече време на динамичен хаос и мистерия, които постепенно обгръщат ежедневието на младото момиче. Дните си Елена запълва, тласкана между проблемите на малкия си брат Джереми и силното привличане, което изпитва към новодошлият в града, тайствен съученик.

9.22222
Вашата оценка: Няма Обща: 9.2 (36 гласа)

Чародейките

Чародейките

Сестрите Прю, Пайпър и Фийби Халиуел са съвсем нормални жители на Сан Франциско, въпреки голямата тайна на семейството им, която им предстои да научат. Изминал е само месец от смъртта на баба им и те са се нанесли в къщата, която наследяват от нея. Една вечер Фийбинамира на тавана дебела книга, която до този момент не е виждала. Оказва се заклинание, което връща отдавна изчезналите сили на трите сестри. Така те стават Чародейки - най-великите добри вещици, чиято цел е да предпазват невинните.

8.96296
Вашата оценка: Няма Обща: 9 (27 гласа)

Бандата на Рита

Бандата на Рита

Рита Клеменс е една отчаяна съпруга. Натоварена и изморена от работа и семейни задължения, тя се заклева, че ще си отделя поне два часа седмично само за себе си. Тези два часа тя решава да прекара с една гаражна музикална група, която е основала заедно с Пати, нейната пощальонка, Оуен, безработния й съсед и Кип, мързеливото гадже на 16-годишната й дъщеря, Хейли. Съпругът на Рита, Джей, е бизнесмен.

6.45455
Вашата оценка: Няма Обща: 6.5 (11 гласа)

Анатомията на Грей

Grey’s Anatomy

Анатомията на Грей (на английски: Grey's Anatomy) е американски сериал, носител на наградите Еми и Златен глобус. За първи път се излъчва по телевизия ABC на 27 март 2005. Главен персонаж в сериала е Д-р Мередит Грей, отначало стажант по хирургия в болницата Сиатъл Грейс в Сиатъл.

Заглавието на сериала е препратка към името на един от най-известните английски учебници по медицина, чийто автор носи името на главната героиня - Грей.

8.4375
Вашата оценка: Няма Обща: 8.4 (32 гласа)

Али Макбийл

Ally McBeal

"Али Макбийл" е една от класическите комедии за адвокатската кариера. Събрани на едно място в нетипична и динамична адвокатска кантора, приятели и колеги се сблъскват с всевъзможни казуси, както в пленарната зала, така и в личните си животи и в отношенията помежду си. Героите в "Али Макбийл" са леко откачени, което създателите на сериала успяват да пресъздадат успешно не само чрез много добре подбран актьорски състав, ами и също чрез редица интересни специални ефекти, които се появяват от време на време.

6.95455
Вашата оценка: Няма Обща: 7 (22 гласа)

Адвокатите от Бостън

Boston Legal

„Адвокатите от Бостън” се отличават от други сериали за адвокати със своите многобройни странни казуси, както и с тънкия си черен хумор. Измежду всичките правни въпроси стои едно солидно приятелство между двама мъже – прословутите Дени Крейн и Алън Шор. Уилям Шатнър и Джеймс Спейдър, актьорите, които изпълняват двете главни роли, са били награждавани с награди Еми и "Златен Глобус" многократно.

9.30435
Вашата оценка: Няма Обща: 9.3 (23 гласа)

Агнешко (Cougar Town)

Cougar Town

„Агнешко" представя Кортни Кокс в ролята на Джулс, която наскоро се е развела и е самотна майка на тийнеджър. Тя изследва откровените истини свързани с това да ходиш на срещи и да остаряваш във време, когато всички са обсебени от младостта и външната красота. Докато повечето жени на по двайсет години минават през младостта си като преживяват премеждия и често се срещат с мъже, във своята младост Джулс решила да се задоми и да отгледа син.

8.57143
Вашата оценка: Няма Обща: 8.6 (28 гласа)

Клюкарката

Gossip girl

В самото начало учениците разбират, че Сирина Ван Дер Удсън, някога най-видната купонджийка в Горен Ийст Сайд, се е върнала в града, както научават всички важни новини в живота си – от блога на всезнаещата, но свръх потайна Клюкарка.
Никой не знае самоличността на Клюкарката, но всички в този изключителен и сложен порочен кръг разчитат на нейния уебсайт и текстови съобщения за последните скандални новини.
Дори най-близката приятелка на Сирина - Блеър Уолдорф, с изненада разбира, че Сирина внезапно е прекратила своето доброволно заточение в пансион и се е върнала в Манхатън.

9.03846
Вашата оценка: Няма Обща: 9 (52 гласа)

Коя е Саманта?

Какво е да се събудиш един ден и да нямаш никаква идея кой си - нито ти, нито хората, заобиколили болничното ти легло? В такъв кошмар се озовава Саманта, която оживява след тежка катастрофа, но без никакъв спомен за миналото си. Трагедията й бързо се превръща в комедия за зрителите, които заедно със Саманта ще изминат пътя на преоткриване на личността й. След като разбира, че в миналото си е била себелюбива, суетна и без приятели, Саманта решава да използва ситуацията, за да изгради новата си, далеч по-положителна същтност.

8
Вашата оценка: Няма Обща: 8 (13 гласа)

Sex And The City

Секса и града

„Сексът и градът“ (на английски: Sex and the City) е американски сериал с участието на Сара Джесика Паркър. Сюжетът проследява ежедневието на четири жени, живеещи в Ню Йорк.
Сериалът е сниман предимно в Силвъркап Студиос (Silvercup Studios) в Куинс, както и в Манхатън и околностите му. Продуцирани са общо шест сезона, които се излъчват по телевизия HBO в периода 1998-2004 г.

9.1129
Вашата оценка: Няма Обща: 9.1 (62 гласа)

Гласуване

Колко сериала следите в момента?
1
29%
2
14%
3
12%
4
11%
Повече
35%
Общо гласове: 443

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 1 гост online.

Разпространи съдържание